Restaurant Ming Hao


Ming Hao er en kinesisk restaurant som rummer 700 kvm på levysgade 2. Restauranten er centralt i Horsens, og tilbyder mere end 26 forskellige varme retter fra aftenbuffeten.

Vi tilbyder frokost buffet, aftenbuffet, a la carte, sushi, salat, kaffe og meget mere. Med vores store lokale i byen, huser vi op til 200 siddepladser i restauranten. Ye Hing ejer af restauranten er uddannet kok og er manden bag gryderne i det store køkken. Restauranten er familie ejet, og har en håndfuld ansatte som hjælper med at drive restauranten.


  • Vi tilbyder frokost buffet
  • Vi tilbyder aften buffet
  • Vi tilbyder Sushi
  • Vi har a la carte

Vi er tradtionelle

Hos Restaurant Ming Hao bestræbet vi os efter at bygge restauranten op som en rigtig traditionel kinesisk restaurant. Vi har blandt andet et springvand i forhallen som man kender fra Kina. Vi glæder os til at tage fint imod vores kunder i byen, eftersom vi er nye i Horsens, og tidligere har drevet en kinesisk restaurant i Storekøbenhavn, glæder vi os til at prøve lykken i Horsens. Vi støtter også lokalsamfundet i Horsens, hvor vi blandt andet køber vores kød fra vores nabo på den anden side af vejen.


Varme retter

Vi har over 26 varme retter på buffeten

Renlighed

Vi går meget op i restauranten altid ser præsentabelt ud.

Har du en ide til os

Har du et forspørgsel eller en ide til os, tager vi gerne imod.

Varme drikke

Vi tilbyder alle former for varme drikke, alt dette medfølger i buffeten